Leidinggevende keuken


Leidinggevende keuken is iemand die...

  • verantwoordelijk is voor alle werkzaamheden in de keuken
  • personeelsplanningen maakt en de taken verdeelt
  • menukaarten samenstelt en het inkoopbeleid regelt
  • op de werkvloer aanwezig is maar ook contact heeft met het management

In het kort...

Je zorgt voor de uitvoering van alle werkzaamheden in de keuken en regelt de inkoop van producten.


Past het bij je?

Teamspeler

Je bent een echte teamspeler en kunt mensen goed aansturen. 

Organisatietalent

Je kunt goed plannen en organiseren en je hebt altijd overzicht. Je kunt taken delegeren, controleren en corrigeren.

Flexibel

Je bent stressbestendig en bereid om je extra in te zetten als het druk is. Oop wisselende tijden werken vind je geen probleem.

Wat je nodig hebt is:

  • plannen en organiseren
  • nauwkeurigheid
  • stressbestendigheid
  • flexibiliteit

Waar werk je?

Je werkt in keukens van hotels, restaurants, vergader- en congrescentra of (zorg)instellingen.


Je loopbaan

Met de niveau 3-opleiding Zelfstandig werkend kok kun je doorstromen naar de niveau 4-opleiding Leidinggevende keuken.


Salaris

Het brutosalaris varieert tussen de 1450 en 1750 euro per maand.

Locaties voor de opleiding leidinggevende keuken

Leidinggevende keuken

Sector Economie
Domein Horeca en bakkerij
Leerweg BBL, BOL
Niveau 4
Leerjaren 1-1,5, 1-2, 2, 3, 4
Kans op werk (4)
Kans op stage (4)
ROC Mondriaan
Leerweg Duur Locatie
BBL, BOL 3 Koningin Marialaan
Den Haag
mboRijnland
Leerweg Duur Locatie
BBL 1-2, 4 Bargelaan
Leiden
Albeda College
Leerweg Duur Locatie
BBL 1-1,5 Rosestraat
Rotterdam
Zadkine
Leerweg Duur Locatie
BBL 2 Benthemplein
Rotterdam
BBL 2 Teilingerstraat
Rotterdam