Lentiz

Wist je dat Lentiz 3 groene mbo-scholen in Schiedam, Naaldwijk en Maasland heeft, waar je meer dan 20 groene opleidingen kunt volgen?

Bij Lentiz…

  • volg je bij ons groene opleidingen in uiteenlopende richtingen
  • ga je steeds zelfstandiger werken
  • leer je een beroep en word je ook een echte wereldburger

Over de school

Opleidingen

In Schiedam vind je de opleidingen van Lentiz I MBO LIFE College. Hier leer je alles op het gebied van Handel & Ondernemen, Catering, Food, Food & Lifestyle, Inspecteur Leefomgeving en Logistiek medewerker. Ook kun je er een entreeopleiding volgen in de uitstroomrichtingen Assistent verkoop/retail, Assistent logistiek en Assistent horeca, voeding of voedingsindustrie.

In Naaldwijk kun je kiezen uit de opleidingen van Lentiz bij MBO Westland. Denk aan opleidingen op het gebied van Bloem & Design, Hortitechnics & Management, Business & Management, Watermanagement, Agrohandel & Logistiek, Masters of Food en de entreeopleiding in de uitstroomrichting Assistent plant of (groene) leefomgeving.

In Maasland vind je de opleidingen van Lentiz I MBO Maasland. Je kunt kiezen uit Dierverzorging, Dierenartsassistent-Paraveterinair, Paardensport en -houderij, Hovenier, Groen, Grond & Infra, Outdoor Activities en de entreeopleiding in de uitstroomrichting Assistent plant of (groene) leefomgeving.

Onderwijs

‚ÄčGaandeweg de opleiding leer je steeds zelfstandiger werken. Daarbij krijg je hulp van een docent die tegelijkertijd ook jouw coach is. Leren in en van de praktijk maakt een groot deel van de opleiding uit. Naast praktijklessen, stages en werken in een leerbedrijf (als je een BBL-opleiding volgt) krijg je ook gastcolleges en ga je op bezoek bij bedrijven. Lentiz leidt studenten niet alleen op voor een beroep maar werkt ook aan wereldburgerschap.

Speciaal

Lentiz organiseert veel stages en excursies naar het buitenland. Ook wordt nauw samengewerkt met verschillende partners in landen over de hele wereld. Kijk niet raar op als je Chinese studenten bij Lentiz ziet rondlopen! Naast vakkennis leer je dan tegelijk iets over een andere taal en cultuur; dat draagt bij aan je persoonlijke ontwikkeling.


Opleidingen bij Lentiz

Neem contact op

Schiedamsedijk 114

3134 KK, Vlaardingen

0104349925

info@lentiz.nl

www.lentiz.nl


Commandeurskade 22

3155 AD, Maasland

Europa 1

2672 ZX, Naaldwijk

Parallelweg 401

3112 NA, Schiedam