Wellantcollege

Wist je dat Wellantcollege 11 mbo-scholen in de Randstad heeft waarvan 5 in de regio Haaglanden, en dat elke school een kleinschalig en overzichtelijk karakter heeft?

Bij Wellantcollege…

  • kun je bij ons nieuwe opleidingen Green Tec, Food en Urban Green Development volgen
  • doe je mee aan inspirerende projecten buiten school
  • krijg je persoonlijke begeleiding van een coach

Over de school

Opleidingen

Bij Wellantcollege kun je een groot aantal groene opleidingen volgen. Ben je technisch en wil je werken in een miljardenbranche, waar innovatie en duurzaamheid voorop staan? Kies dan voor de nieuwe opleiding Green Tec in Delft. Voor creatievelingen zijn de opleidingen Indoor Design, Outdoor Design en Flower Design heel geschikt. Aangezien de Food sector zit te springen om personeel, is de opleiding Food een slimme keuze. Wil je meewerken aan een mooier Nederland? Kies dan voor de brandnieuwe opleiding Urban Green Development. Nederland is groot in de internationale handel in groene producten en daarom is de opleiding Groothandel & Logistiek ook een aanrader. Bij Wellantcollege kun je als vanouds terecht bij opleidingen tot hovenier, dierverzorger en dierenartsassistent.

Onderwijs

Inspirerend zijn de projecten buiten school. Daarbij werkt Wellantcollege nauw samen met bedrijven en echte (internationale) opdrachtgevers. Je bezoekt bedrijven en neemt deel aan excursies. Natuurlijk ga je ook op stage of aan de slag bij een leerbedrijf. Naast beroepsgerichte lessen en algemene vakken krijg je gastlessen. Op school ontwikkel je in een vertrouwde leeromgeving de kennis en vaardigheden die je al hebt steeds verder. Tijdens de opleiding word je begeleid door een coach. Met een Wellant-diploma op zak maak je kans op een leuke baan of kun je een eigen onderneming starten.

Speciaal

Bij Wellantcollege kun je stage lopen in het buitenland. Daarnaast kun je meedoen aan leuke excursies en uitwisselingsprojecten met scholen in het buitenland. Studenten van de opleiding Outdoor Design nemen bijvoorbeeld deel aan de restauratie van klassieke tuinen in Italië.


Opleidingen bij Wellantcollege

Neem contact op

Bosdreef 111

3062 CA, Rotterdam

0703904016 (school in Rijswijk)

info@wellantcollege.nl

www.wellantcollege.nl


Bosdreef 111

3062 CA, Rotterdam

Huis te Landelaan 2

2283 SG, Rijswijk

Laan van Verhof 1

2231 BZ, Rijnsburg

Ronsseweg 555

2803 ZK, Gouda

Rotterdamseweg 141

2628 AL, Delft