1e Medewerker fastservice

Lunchroom Restaurant Ketje's Mix


Bedrijf
Lunchroom Restaurant Ketje's Mix , 's-Gravenhage
Niveau
MBO niveau 2, MBO niveau 3, MBO niveau 4, MBO niveau 1
Richting
Horeca en bakkerij, niet toebedeeld aan Opleidingsdomeinen, Entree
Leerweg
BOL/BBL
Adres
Deltaplein 613, 2554 GJ 's-Gravenhage
Telefoon
070-3238762
E-mail
ketjesmix@kpnplanet.nl
Website
www.ketjesmix.com

Bron

https://www.stagemarkt.nl/

Solliciteer

Stage omschrijving

  • B1-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit
  • P7-K1-W1 Maakt (werk)ruimtes bedrijfsklaar
  • B1-K2-W4 Bewaakt financiën
  • P3-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf
  • B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
  • P3-K1-W2 Ontvangt en informeert/adviseert de gast
  • B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
  • B1-K1-W5 Maakt dranken serveergereed
  • B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
  • P2-K1-W3 Rapporteert aan de manager/bedrijfsleider/ondernemer
  • B1-K1-W3 Houdt de productie-, distributie- en overige gastenruimtes schoon gedurende zijn dienst
  • B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
  • P3-K1-W7 Creëert en bewaakt sfeer
  • B1-K2-W3 Pakt de bestelling uit en slaat deze op
  • B1-K2-W5 Gaat om met normafwijkend gedrag
  • P7-K1-W2 Bewerkt en verwerkt voedingsproducten en/of halffabricaten daarvan
  • B1-K2-W6 Vangt klachten van gasten op
  • B1-K1-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit voor productie- en distributieproces
  • P3-K1-W8 Neemt speciale arrangementen, partijen of bestellingen aan
  • B1-K2-W1 Verleent gastvrijheid
  • B1-K1-W2 Voert productiewerkzaamheden uit
  • B1-K2-W3 Begroot financiën
  • B1-K1-W Werkt met de kassa
  • B1-K1-W8 Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
  • B1-K2-W2 Verkoopt producten
  • B1-K1-W4 Adviseert gasten en neemt de bestelling op
  • P2-K1-W1 Plant en verdeelt werkzaamheden
  • B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
  • P3-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
  • B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
  • B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • P3-K1-W6 Maakt de rekening op en neemt afscheid van de gast
  • B1-K2-W1 Controleert de voorraad
  • B1-K2-W3 Bedient en beheert de kassa
  • P3-K1-W4 Maakt dranken serveergereed
  • P3-K1-W Sluit het bedrijf af
  • B1-K1-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit
  • B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
  • B1-K2-W4 Distribueert bestellingen
  • B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
  • P3-K1-W3 Neemt de bestelling op en serveert deze
  • B1-K1-W4 Voert afrondende werkzaamheden in de productie- en distributieruimte uit
  • B1-K3-W1 Controleert de voorraad
  • B1-K1-W2 Voert (assisterende) werkzaamheden uit
  • B1-K1-W3 Ontvangt gasten
  • B1-K1-W3 Meldt zich ter afsluiting van zijn (assisterende) werkzaamheden af
  • P3-K1-W5 Bereidt gerechten
  • B1-K1-W7 Creëert en onderhoudt de sfeer
  • B1-K1-W5 Onderhoudt apparatuur en gereedschap
  • P7-K1-W4 Maakt (werk)ruimten, gereedschappen en machines schoon
  • B1-K3-W3 Transporteert grondstoffen en goederen en slaat deze op
  • B1-K3-W2 Ontvangt en controleert producten en goederen
  • B1-K1-W6 Serveert de bestelling en ruimt af
  • B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
  • P2-K1-W2 Instrueert en begeleidt (lerende) medewerkers
  • B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert de bestelling
  • B1-K1-W1 Bereidt (assisterende) werkzaamheden voor
  • P7-K1-W3 Maakt voedingsproducten klantgereed
  • B1-K1-W2 Neemt reserveringen aan


Stages bij dit bedrijf

Is dit uw bedrijf?

Wilt u uw gegevens aanpassen of een stage toevoegen of verwijderen? Login in uw persoonlijke omgeving. Bent u uw inloggegevens kwijt? Neem dan contact met ons op!

Wilt u ook een bedrijfspagina?

  • Profilering met uw eigen bedrijfspagina
  • Uw stageaanbod slim gematcht
  • Groot bereik
  • Onafhankelijk platform
Profiel aanmaken