Kok

WestCord Hotel Delft


Bedrijf
WestCord Hotel Delft , Delft
Niveau
MBO niveau 3, MBO niveau 2, MBO niveau 4, MBO niveau 1
Richting
Afbouw, hout en onderhoud, Horeca en bakkerij, niet toebedeeld aan Opleidingsdomeinen, Entree, Toerisme en recreatie, Transport, scheepvaart en logistiek
Leerweg
BOL
Adres
Olof Palmestraat 2, 2616 LM Delft
Telefoon
051-7433912
E-mail
pz@westcordhotels.nl
Website
www.westcordhotels.nl

Bron

https://www.stagemarkt.nl/

Solliciteer

Stage omschrijving

Per direct zijn we op zoek naar een Meeting & Events stagiair(e). Ben jij een enthousiaste, zelfstandige en initiatiefnemende stagiair(e)? En wil je graag ervaring opdoen op de Meeting & Events afdeling van een jong en dynamisch hotel? Dan ben jij wellicht degene die we zoeken!

Als Meeting & Events stagiair(e) ondersteun je de afdeling Reserveringen bij het gehele offertetraject van aanvraag tot after sales. Daarnaast voer je ondersteunende Sales werkzaamheden uit.

  • P2-K2-W4 Bewaakt de veiligheid
  • B1-K1-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit
  • P2-K3-W3 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers
  • B1-K2-W4 Bewaakt financiën
  • P4-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
  • P4-K3-W4 Begroot financiën
  • B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
  • P4-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • P4-K1-W4 Beheert de opslag van de voorraad
  • P4-K1-W3 Stelt een passend aanbod op
  • P4-K2-W3 Selecteert dranken
  • P2-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van kwaliteit
  • P4-K2-W4 Bewaakt financiën
  • P2-K1-W2 Promoot producten en diensten
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • P4-K2-W3 Begroot financiën
  • P2-K1-W4 Afronden van werkzaamheden
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • P2-K2-W1 Verzamelt informatie
  • P2-K2-W3 Verleent service aan gasten tijdens hun verblijf
  • P2-K1-W2 Voert menu-engineering uit
  • B1-K2-W7 Verhelpen van bouwkundige gebreken
  • B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
  • P4-K1-W1 Vraagt offertes op en selecteert leveranciers
  • B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
  • P2-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
  • B1-K1-W1 Voorbereiden van opnamewerkzaamheden
  • P2-K1-W1 Inplannen van uit te voeren werk
  • B1-K1-W2 Voert (assisterende) werkzaamheden uit
  • B1-K2-W Afronden (onderhouds)werkzaamheden aan technische installaties, gebouw(onder)delen en omg.
  • P7-K1-W2 Bewerkt en verwerkt voedingsproducten en/of halffabricaten daarvan
  • B1-K1-W4 Presteert in een internationaal team
  • P4-K3-W7 Voert intern formele gesprekken
  • B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
  • B1-K1-W3 Meldt zich ter afsluiting van zijn (assisterende) werkzaamheden af
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • P7-K1-W1 Maakt (werk)ruimtes bedrijfsklaar
  • P2-K1-W3 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
  • B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • B1-K1-W3 Ontvangt gasten
  • P4-K1-W1 Werft klanten/gasten en opdrachten
  • P4-K2-W2 Stelt de menukaart op
  • P4-K2-W1 Verzamelt informatie
  • P4-K3-W5 Bewaakt financiën
  • P2-K2-W1 Neemt reserveringen aan voor kamers en/of zalen en arrangementen
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
  • P2-K2-W2 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers
  • B1-K2-W3 Pakt de bestelling uit en slaat deze op
  • P2-K1-W3 Beheert de opslag van de voorraad
  • B1-K2-W2 Opsporen van elektrotechnische en werktuigkundige storingen en bouwkundige gebreken
  • P2-K1-W1 Bestelt de voorraad
  • B1-K2-W4 Verrichten van preventief onderhoud aan elektrotechnische en werktuigkundige installatie
  • B1-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit
  • P2-K1-W3 Bewaken van voortgang en kwaliteit werkzaamheden
  • B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
  • P2-K2-W7 Ontwikkelt arrangementen en speciale activiteiten
  • P2-K3-W2 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
  • B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
  • B1-K1-W3 Zorgt voor veiligheid
  • B1-K2-W3 Geschikt maken gebouw(onder)deel voor uit te voeren werk
  • P2-K1-W2 Reclameert foute levering bij de leverancier
  • P2-K1-W1 Werft klanten/gasten en opdrachten
  • B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
  • B1-K2-W8 Verrichten van modificaties aan elektrotechnische en werktuigkundige installaties
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W Werkt met de kassa
  • P2-K2-W6 Maakt night audit rapportages van de omzet
  • P2-K1-W4 Maakt een prijsberekening bij het aanbod
  • B1-K1-W1 Informeert en assisteert passagier/gast
  • P2-K2-W2 Checkt de gast in
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K2-W3 Begroot financiën
  • B1-K2-W1 Controleert de voorraad
  • P4-K1-W2 Promoot producten en diensten
  • P2-K3-W1 Bewaakt het sociaal-hygiënisch beleid
  • B1-K1-W8 Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
  • P2-K1-W4 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf
  • P4-K2-W5 Begeleidt en stuurt medewerkers aan
  • P2-K2-W5 Checkt de gast uit
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert de bestelling
  • B1-K1-W5 Verkoopt aanvullende producten/diensten
  • P4-K1-W4 Maakt een prijsberekening bij het aanbod
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • P4-K2-W1 Maakt een operationeel plan
  • P4-K3-W6 Stuurt medewerkers aan
  • P4-K1-W2 Bestelt de voorraad
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K1-W2 Opnemen situatie ter plaatse
  • B1-K2-W6 Verhelpen van elektrotechnische en werktuigkundige storingen
  • P2-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
  • P4-K2-W5 Signaleert en beoordeelt trends en ontwikkelingen
  • P2-K1-W2 Organiseren materialen en middelen
  • P4-K3-W2 Maakt een operationeel plan
  • P4-K2-W4 Levert een bijdrage aan de ontwikkeling van het gastvrijheidsconcept en bewaakt deze
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • B1-K1-W7 Creëert en onderhoudt de sfeer
  • P2-K1-W2 Werkt mee in de bediening
  • B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
  • P2-K1-W3 Werkt mee in de keuken
  • P2-K1-W5 Creëert en bewaakt sfeer
  • P4-K3-W1 Bewaakt het sociaal hygiënisch beleid
  • B1-K1-W4 Adviseert gasten en neemt de bestelling op
  • B1-K2-W1 Voorbereiden (onderhouds)werkzaamh. aan technische installaties, gebouw(onder)delen en omg.
  • P7-K1-W4 Maakt (werk)ruimten, gereedschappen en machines schoon
  • P2-K1-W3 Stelt een passend aanbod op
  • B1-K2-W5 Verrichten van preventief onderhoud aan gebouw, interieur en terrein
  • B1-K1-W2 Handelt bij klachten
  • P4-K1-W3 Reclameert foute levering bij de leverancier
  • B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
  • B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
  • B1-K2-W9 Verrichten van modificaties aan gebouw, interieur en terrein
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • P2-K2-W2 Doet voorstellen voor de menukaart
  • B1-K1-W1 Bereidt (assisterende) werkzaamheden voor
  • B1-K1-W6 Serveert de bestelling en ruimt af
  • B1-K1-W2 Neemt reserveringen aan
  • P2-K2-W1 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
  • P4-K3-W3 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • B1-K1-W5 Maakt dranken serveergereed
  • P7-K1-W3 Maakt voedingsproducten klantgereed
  • P3-K2-W3 Begroot financiën
  • P3-K1-W1 Maakt een planning voor de organisatie van activiteiten
  • P3-K1-W3 Begeleidt activiteiten
  • B1-K1-W3 Verkoopt en/of verhuurt producten en/of diensten
  • P3-K1-W4 Rondt de activiteit af
  • B1-K1-W5 Onderhoudt in- en/of externe contacten
  • B1-K2-W3 Houdt financiële administratie bij en handelt transacties af
  • P3-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
  • B1-K2-W1 Houdt de voorraad bij
  • B1-K1-W4 Signaleert en behandelt klachten
  • B1-K1-W2 Informeert en adviseert de klant/gast
  • B1-K2-W5 Doet voorstellen voor aftersales of aanpassing van de dienstverlening
  • P3-K2-W5 Begeleidt en stuurt medewerkers aan
  • P3-K1-W2 Bereidt de uitvoering van activiteiten voor
  • B1-K1-W1 Ontvangt de klant/gast
  • P3-K2-W4 Bewaakt financiën
  • B1-K2-W2 Verzamelt en verwerkt informatie
  • B1-K2-W4 Houdt de administratie bij
  • P3-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • P3-K2-W1 Maakt een operationeel plan


Is dit uw bedrijf?

Wilt u uw gegevens aanpassen of een stage toevoegen of verwijderen? Login in uw persoonlijke omgeving. Bent u uw inloggegevens kwijt? Neem dan contact met ons op!

Wilt u ook een bedrijfspagina?

  • Profilering met uw eigen bedrijfspagina
  • Uw stageaanbod slim gematcht
  • Groot bereik
  • Onafhankelijk platform
Profiel aanmaken