Kok

WestCord Hotel Delft


Bedrijf
WestCord Hotel Delft , Delft
Niveau
MBO niveau 3, MBO niveau 4
Richting
Afbouw, hout en onderhoud, Transport, scheepvaart en logistiek
Leerweg
BOL
Adres
Olof Palmestraat 2, 2616 LM Delft
Telefoon
051-7433912
E-mail
pz@westcordhotels.nl
Website
www.westcordhotels.nl

Bron

https://www.stagemarkt.nl/

Solliciteer

Stage omschrijving

Per direct zijn we op zoek naar een Meeting & Events stagiair(e). Ben jij een enthousiaste, zelfstandige en initiatiefnemende stagiair(e)? En wil je graag ervaring opdoen op de Meeting & Events afdeling van een jong en dynamisch hotel? Dan ben jij wellicht degene die we zoeken!

Als Meeting & Events stagiair(e) ondersteun je de afdeling Reserveringen bij het gehele offertetraject van aanvraag tot after sales. Daarnaast voer je ondersteunende Sales werkzaamheden uit.

  • P2-K2-W4 Bewaakt de veiligheid
  • B1-K1-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit
  • P2-K3-W3 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers
  • B1-K2-W4 Bewaakt financiën
  • P4-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
  • P4-K3-W4 Begroot financiën
  • B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
  • P4-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • P4-K1-W4 Beheert de opslag van de voorraad
  • P4-K1-W3 Stelt een passend aanbod op
  • P4-K2-W3 Selecteert dranken
  • P2-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van kwaliteit
  • P4-K2-W4 Bewaakt financiën
  • P2-K1-W2 Promoot producten en diensten
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • P4-K2-W3 Begroot financiën
  • P2-K1-W4 Afronden van werkzaamheden
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • P2-K2-W1 Verzamelt informatie
  • P2-K2-W3 Verleent service aan gasten tijdens hun verblijf
  • P2-K1-W2 Voert menu-engineering uit
  • B1-K2-W7 Verhelpen van bouwkundige gebreken
  • B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
  • P4-K1-W1 Vraagt offertes op en selecteert leveranciers
  • B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
  • P2-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
  • B1-K1-W1 Voorbereiden van opnamewerkzaamheden
  • P2-K1-W1 Inplannen van uit te voeren werk
  • B1-K1-W2 Voert (assisterende) werkzaamheden uit
  • B1-K2-W Afronden (onderhouds)werkzaamheden aan technische installaties, gebouw(onder)delen en omg.
  • P7-K1-W2 Bewerkt en verwerkt voedingsproducten en/of halffabricaten daarvan
  • B1-K1-W4 Presteert in een internationaal team
  • P4-K3-W7 Voert intern formele gesprekken
  • B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
  • B1-K1-W3 Meldt zich ter afsluiting van zijn (assisterende) werkzaamheden af
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • P7-K1-W1 Maakt (werk)ruimtes bedrijfsklaar
  • P2-K1-W3 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
  • B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • B1-K1-W3 Ontvangt gasten
  • P4-K1-W1 Werft klanten/gasten en opdrachten
  • P4-K2-W2 Stelt de menukaart op
  • P4-K2-W1 Verzamelt informatie
  • P4-K3-W5 Bewaakt financiën
  • P2-K2-W1 Neemt reserveringen aan voor kamers en/of zalen en arrangementen
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
  • P2-K2-W2 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers
  • B1-K2-W3 Pakt de bestelling uit en slaat deze op
  • P2-K1-W3 Beheert de opslag van de voorraad
  • B1-K2-W2 Opsporen van elektrotechnische en werktuigkundige storingen en bouwkundige gebreken
  • P2-K1-W1 Bestelt de voorraad
  • B1-K2-W4 Verrichten van preventief onderhoud aan elektrotechnische en werktuigkundige installatie
  • B1-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit
  • P2-K1-W3 Bewaken van voortgang en kwaliteit werkzaamheden
  • B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
  • P2-K2-W7 Ontwikkelt arrangementen en speciale activiteiten
  • P2-K3-W2 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
  • B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
  • B1-K1-W3 Zorgt voor veiligheid
  • B1-K2-W3 Geschikt maken gebouw(onder)deel voor uit te voeren werk
  • P2-K1-W2 Reclameert foute levering bij de leverancier
  • P2-K1-W1 Werft klanten/gasten en opdrachten
  • B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
  • B1-K2-W8 Verrichten van modificaties aan elektrotechnische en werktuigkundige installaties
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W Werkt met de kassa
  • P2-K2-W6 Maakt night audit rapportages van de omzet
  • P2-K1-W4 Maakt een prijsberekening bij het aanbod
  • B1-K1-W1 Informeert en assisteert passagier/gast
  • P2-K2-W2 Checkt de gast in
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K2-W3 Begroot financiën
  • B1-K2-W1 Controleert de voorraad
  • P4-K1-W2 Promoot producten en diensten
  • P2-K3-W1 Bewaakt het sociaal-hygiënisch beleid
  • B1-K1-W8 Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
  • P2-K1-W4 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf
  • P4-K2-W5 Begeleidt en stuurt medewerkers aan
  • P2-K2-W5 Checkt de gast uit
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert de bestelling
  • B1-K1-W5 Verkoopt aanvullende producten/diensten
  • P4-K1-W4 Maakt een prijsberekening bij het aanbod
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • P4-K2-W1 Maakt een operationeel plan
  • P4-K3-W6 Stuurt medewerkers aan
  • P4-K1-W2 Bestelt de voorraad
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K1-W2 Opnemen situatie ter plaatse
  • B1-K2-W6 Verhelpen van elektrotechnische en werktuigkundige storingen
  • P2-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
  • P4-K2-W5 Signaleert en beoordeelt trends en ontwikkelingen
  • P2-K1-W2 Organiseren materialen en middelen
  • P4-K3-W2 Maakt een operationeel plan
  • P4-K2-W4 Levert een bijdrage aan de ontwikkeling van het gastvrijheidsconcept en bewaakt deze
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • B1-K1-W7 Creëert en onderhoudt de sfeer
  • P2-K1-W2 Werkt mee in de bediening
  • B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
  • P2-K1-W3 Werkt mee in de keuken
  • P2-K1-W5 Creëert en bewaakt sfeer
  • P4-K3-W1 Bewaakt het sociaal hygiënisch beleid
  • B1-K1-W4 Adviseert gasten en neemt de bestelling op
  • B1-K2-W1 Voorbereiden (onderhouds)werkzaamh. aan technische installaties, gebouw(onder)delen en omg.
  • P7-K1-W4 Maakt (werk)ruimten, gereedschappen en machines schoon
  • P2-K1-W3 Stelt een passend aanbod op
  • B1-K2-W5 Verrichten van preventief onderhoud aan gebouw, interieur en terrein
  • B1-K1-W2 Handelt bij klachten
  • P4-K1-W3 Reclameert foute levering bij de leverancier
  • B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
  • B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
  • B1-K2-W9 Verrichten van modificaties aan gebouw, interieur en terrein
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • P2-K2-W2 Doet voorstellen voor de menukaart
  • B1-K1-W1 Bereidt (assisterende) werkzaamheden voor
  • B1-K1-W6 Serveert de bestelling en ruimt af
  • B1-K1-W2 Neemt reserveringen aan
  • P2-K2-W1 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
  • P4-K3-W3 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • B1-K1-W5 Maakt dranken serveergereed
  • P7-K1-W3 Maakt voedingsproducten klantgereed
  • P3-K2-W3 Begroot financiën
  • P3-K1-W1 Maakt een planning voor de organisatie van activiteiten
  • P3-K1-W3 Begeleidt activiteiten
  • B1-K1-W3 Verkoopt en/of verhuurt producten en/of diensten
  • P3-K1-W4 Rondt de activiteit af
  • B1-K1-W5 Onderhoudt in- en/of externe contacten
  • B1-K2-W3 Houdt financiële administratie bij en handelt transacties af
  • P3-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
  • B1-K2-W1 Houdt de voorraad bij
  • B1-K1-W4 Signaleert en behandelt klachten
  • B1-K1-W2 Informeert en adviseert de klant/gast
  • B1-K2-W5 Doet voorstellen voor aftersales of aanpassing van de dienstverlening
  • P3-K2-W5 Begeleidt en stuurt medewerkers aan
  • P3-K1-W2 Bereidt de uitvoering van activiteiten voor
  • B1-K1-W1 Ontvangt de klant/gast
  • P3-K2-W4 Bewaakt financiën
  • B1-K2-W2 Verzamelt en verwerkt informatie
  • B1-K2-W4 Houdt de administratie bij
  • P3-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • P3-K2-W1 Maakt een operationeel plan


Is dit uw bedrijf?

Wilt u uw gegevens aanpassen of een stage toevoegen of verwijderen? Login in uw persoonlijke omgeving. Bent u uw inloggegevens kwijt? Neem dan contact met ons op!

Wilt u ook een bedrijfspagina?

  • Profilering met uw eigen bedrijfspagina
  • Uw stageaanbod slim gematcht
  • Groot bereik
  • Onafhankelijk platform
Profiel aanmaken