1e Medewerker fastservice

SoSo Restaurant


Bedrijf
SoSo Restaurant , Zoetermeer
Niveau
MBO niveau 2, MBO niveau 3, MBO niveau 4, MBO niveau 1
Richting
Horeca en bakkerij, niet toebedeeld aan Opleidingsdomeinen, Entree
Leerweg
BOL/BBL
Adres
Oostwaarts 21, 2711 BA Zoetermeer
Telefoon
079-3190999
E-mail
bykraal@gmail.com
Website
http://soso-restaurant.nl/

Bron

https://www.stagemarkt.nl/

Solliciteer

Stage omschrijving

  • P2-K1-W1 Plant en verdeelt werkzaamheden
  • B1-K2-W4 Bewaakt financiën
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert de bestelling
  • B1-K2-W1 Verleent gastvrijheid
  • B1-K2-W3 Begroot financiën
  • P2-K3-W3 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers
  • P3-K1-W8 Stuurt medewerkers aan
  • P2-K1-W4 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • P2-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
  • P2-K1-W3 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
  • B1-K2-W6 Vangt klachten van gasten op
  • P2-K3-W1 Bewaakt het sociaal-hygiënisch beleid
  • B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
  • P2-K1-W2 Reclameert foute levering bij de leverancier
  • B1-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit
  • P7-K1-W1 Maakt (werk)ruimtes bedrijfsklaar
  • B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
  • P2-K1-W3 Rapporteert aan de manager/bedrijfsleider/ondernemer
  • B1-K1-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit
  • P2-K2-W4 Bewaakt de veiligheid
  • P2-K2-W3 Verleent service aan gasten tijdens hun verblijf
  • B1-K3-W3 Transporteert grondstoffen en goederen en slaat deze op
  • P3-K1-W9 Rapporteert aan de manager/ondernemer
  • B1-K1-W6 Serveert de bestelling en ruimt af
  • P2-K2-W1 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
  • B1-K1-W2 Neemt reserveringen aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K3-W2 Ontvangt en controleert producten en goederen
  • P2-K2-W2 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers
  • P3-K1-W2 Begroot financiën
  • P2-K1-W1 Bestelt de voorraad
  • P3-K1-W4 Voert de dagadministratie uit
  • B1-K1-W2 Voert productiewerkzaamheden uit
  • B1-K1-W2 Voert (assisterende) werkzaamheden uit
  • P7-K1-W4 Maakt (werk)ruimten, gereedschappen en machines schoon
  • P2-K2-W1 Neemt reserveringen aan voor kamers en/of zalen en arrangementen
  • B1-K3-W1 Controleert de voorraad
  • P2-K1-W3 Beheert de opslag van de voorraad
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
  • B1-K2-W4 Distribueert bestellingen
  • B1-K2-W3 Pakt de bestelling uit en slaat deze op
  • B1-K2-W1 Controleert de voorraad
  • B1-K1-W7 Creëert en onderhoudt de sfeer
  • P2-K1-W2 Voert menu-engineering uit
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • P2-K2-W1 Verzamelt informatie
  • P3-K1-W3 Bewaakt budgetten
  • B1-K2-W5 Gaat om met normafwijkend gedrag
  • B1-K1-W5 Maakt dranken serveergereed
  • B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W8 Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
  • B1-K1-W4 Voert afrondende werkzaamheden in de productie- en distributieruimte uit
  • P3-K1-W Sluit het fastservicebedrijf af
  • P2-K3-W2 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
  • P2-K2-W6 Maakt night audit rapportages van de omzet
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • P2-K2-W2 Checkt de gast in
  • B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
  • P2-K1-W2 Werkt mee in de bediening
  • B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
  • B1-K1-W3 Houdt de productie-, distributie- en overige gastenruimtes schoon gedurende zijn dienst
  • P3-K1-W6 Plant en verdeelt werkzaamheden
  • B1-K1-W5 Onderhoudt apparatuur en gereedschap
  • B1-K1-W1 Bereidt (assisterende) werkzaamheden voor
  • B1-K1-W Werkt met de kassa
  • B1-K2-W2 Verkoopt producten
  • P2-K2-W7 Ontwikkelt arrangementen en speciale activiteiten
  • P3-K1-W1 Assisteert bij bedrijfsontwikkeling
  • B1-K1-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit voor productie- en distributieproces
  • P7-K1-W3 Maakt voedingsproducten klantgereed
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W3 Ontvangt gasten
  • P2-K1-W5 Creëert en bewaakt sfeer
  • P2-K2-W2 Doet voorstellen voor de menukaart
  • P2-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van kwaliteit
  • B1-K2-W3 Bedient en beheert de kassa
  • B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
  • P2-K2-W5 Checkt de gast uit
  • B1-K1-W3 Meldt zich ter afsluiting van zijn (assisterende) werkzaamheden af
  • P3-K1-W5 Plant voorraadniveaus
  • P2-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
  • B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
  • P2-K1-W2 Instrueert en begeleidt (lerende) medewerkers
  • B1-K1-W4 Adviseert gasten en neemt de bestelling op
  • B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
  • P3-K1-W7 Voert intern formele gesprekken
  • P7-K1-W2 Bewerkt en verwerkt voedingsproducten en/of halffabricaten daarvan
  • P2-K1-W3 Werkt mee in de keuken


Is dit uw bedrijf?

Wilt u uw gegevens aanpassen of een stage toevoegen of verwijderen? Login in uw persoonlijke omgeving. Bent u uw inloggegevens kwijt? Neem dan contact met ons op!

Wilt u ook een bedrijfspagina?

  • Profilering met uw eigen bedrijfspagina
  • Uw stageaanbod slim gematcht
  • Groot bereik
  • Onafhankelijk platform
Profiel aanmaken