1e Medewerker fastservice

H.A.E. Ali h.o.d.n. New York Pizza Den Haag Centrum


Bedrijf
H.A.E. Ali h.o.d.n. New York Pizza Den Haag Centrum , 's-Gravenhage
Niveau
MBO niveau 3, MBO niveau 4, MBO niveau 2
Richting
Horeca en bakkerij
Leerweg
BOL/BBL
Adres
Wagenstraat 139, 2512 AV 's-Gravenhage
Telefoon
070-2040450
E-mail
newyorkpizza.denhaag@gmail.com
Website
www.newyorkpizza.nl

Bron

https://www.stagemarkt.nl/

Solliciteer

Stage omschrijving

  • P2-K2-W4 Bewaakt de veiligheid
  • B1-K1-W2 Voert productiewerkzaamheden uit
  • P3-K1-W Sluit het fastservicebedrijf af
  • B1-K1-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit voor productie- en distributieproces
  • P2-K1-W3 Rapporteert aan de manager/bedrijfsleider/ondernemer
  • P2-K2-W7 Ontwikkelt arrangementen en speciale activiteiten
  • B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
  • B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
  • B1-K2-W3 Begroot financiën
  • B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
  • B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
  • B1-K2-W2 Verkoopt producten
  • P3-K1-W4 Voert de dagadministratie uit
  • B1-K3-W3 Transporteert grondstoffen en goederen en slaat deze op
  • B1-K1-W4 Voert afrondende werkzaamheden in de productie- en distributieruimte uit
  • B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
  • P2-K2-W6 Maakt night audit rapportages van de omzet
  • B1-K2-W6 Vangt klachten van gasten op
  • P3-K1-W8 Stuurt medewerkers aan
  • B1-K2-W1 Verleent gastvrijheid
  • B1-K2-W5 Gaat om met normafwijkend gedrag
  • B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
  • B1-K2-W3 Bedient en beheert de kassa
  • B1-K2-W4 Bewaakt financiën
  • P3-K1-W3 Bewaakt budgetten
  • P2-K1-W4 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf
  • B1-K1-W5 Onderhoudt apparatuur en gereedschap
  • P3-K1-W6 Plant en verdeelt werkzaamheden
  • P2-K2-W5 Checkt de gast uit
  • P2-K2-W1 Neemt reserveringen aan voor kamers en/of zalen en arrangementen
  • B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
  • P2-K1-W1 Plant en verdeelt werkzaamheden
  • P3-K1-W1 Assisteert bij bedrijfsontwikkeling
  • P3-K1-W5 Plant voorraadniveaus
  • P2-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
  • P2-K1-W5 Creëert en bewaakt sfeer
  • P2-K1-W2 Werkt mee in de bediening
  • B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
  • P2-K2-W2 Checkt de gast in
  • P3-K1-W7 Voert intern formele gesprekken
  • P2-K1-W3 Werkt mee in de keuken
  • P2-K2-W3 Verleent service aan gasten tijdens hun verblijf
  • B1-K2-W4 Distribueert bestellingen
  • P3-K1-W9 Rapporteert aan de manager/ondernemer
  • P2-K1-W2 Instrueert en begeleidt (lerende) medewerkers
  • P3-K1-W2 Begroot financiën
  • B1-K3-W2 Ontvangt en controleert producten en goederen
  • B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
  • B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
  • B1-K1-W3 Houdt de productie-, distributie- en overige gastenruimtes schoon gedurende zijn dienst
  • B1-K3-W1 Controleert de voorraad


Stages bij dit bedrijf

Is dit uw bedrijf?

Wilt u uw gegevens aanpassen of een stage toevoegen of verwijderen? Login in uw persoonlijke omgeving. Bent u uw inloggegevens kwijt? Neem dan contact met ons op!

Wilt u ook een bedrijfspagina?

  • Profilering met uw eigen bedrijfspagina
  • Uw stageaanbod slim gematcht
  • Groot bereik
  • Onafhankelijk platform
Profiel aanmaken