Zelfstandig werkend bakker

Omschrijving

Niveau
Mbo niveau 3
Domein
Horeca en bakkerij
Leerweg
BBL

De zelfstandig werkend bakker richt zich op de kwaliteit van producten en processen in de bakkerij. Hij is kwaliteitsbewust en alert op zaken die mogelijk fout kunnen gaan. Hij toont creativiteit en improvisatie bij het bedenken van nieuwe producten en recepten. De zelfstandig werkend bakker houdt zich voornamelijk bezig met het maken van allerlei bakkerijproducten. Hij werkt hierbij nauwkeurig en gedisciplineerd volgens de hygiëneregels. Hij plant bewust zijn werkzaamheden en werkt systematisch. Hij heeft inzicht in de processen zoals het kneden, rijzen, bakken en kan hier flexibel mee omgaan door zijn planning op tijd aan te passen. Bij het afwerken van producten en bij het oplossen van problemen maakt hij gebruik van zijn creativiteit.

Waar

Bedrijf
Bakker van Maanen
Adres
De Maessloot 7 , 2231 PX RIJNSBURG
Telefoon
E-mail
Website
Bron

Stage lopen

Waar wil jij meer
over weten?